WORKSHOP de Inteligență Interpersonală

Instant Connection Conversations

Care este singura calitate pe care o au în comun oamenii de succes?

Ei stăpânesc arta de a crea relații remarcabile!

Să fii capabil să socializezi și să creezi relații interumane este o abilitate valoroasă, mult mai valoroasă decât banii! Relațiile tale sunt totul!

Succesul tău în afaceri, succesul tău în iubire, fericirea ta se reduce la calitatea relațiilor din viața ta și la capacitatea ta de a crea noi relații uimitoare,  instant!

CE VEI ÎNVĂȚA

Mindset

Mindset-ul corect pentru a începe orice interacțiune astfel încât să faci întotdeauna o impresie bună și să îți impresionezi interlocutorul.

Întrebări

Ce întrebări să pui și, mai important, să nu pui! Cum să răspunzi la întrebări pentru a te face remarcat iar oamenii să își amintească de tine cu plăcere.

Atitudinea

Care este atitudinea și postura pentru a face o primă impresie extraordinară în doar câteva secunde.

Cele 4 Emoții

Care îți vor garanta o primă impresie uimitoare, indiferent de cine este persoana pe care o întâlnești.

Tăcerea

Cum să eviți acele momente extrem de ciudate de tăcere care determină o persoană să se scuze politicos și să plece fără să mai apuci să spui ceva.

Fă-te plăcut!

Cum să te faci plăcut instant și cum să transmiti energie pozitivă astfel încât oamenilor să le facă plăcere să vorbească și să interacționeze cu tine.

pexels-photo-708392

Ce câștigi dacă participi la acest workshop

Înțelegeți cum să faci în mod obișnuit o primă impresie remarcabilă, astfel încât, indiferent dacă vorbești cu cineva timp de 30 de secunde sau 30 de minute, acea persoană te va ține minte pe tine dintre toți ceilalți pe care i-a întâlnit.

Vei deveni persoana care conduce conversația și aduce energie în interacțiune.

Vei știi cum să creezi legături de durată și relații reale cu orice persoană îți dorești.

Vei învăța cum să stăpânești primele cinci minute ale oricărei interacțiuni.

Vei învăța cum să îți optimizezi comportamentul, interacțiunile și relațiile.

Vei știi să creezi conversații care curg fără efort, astfel încât nu veți avea acele momente ciudate de tăcere în care cealaltă persoană se scuză politicos.

Vei afla cum să te conectezi instantaneu și profund, pentru a fi sigur că interlocutorii își vor dori să te vadă din nou

Știi acele momente frustrante în care simți că îngheți, sau simți că inima îți bate mai repede și nu te poți gândi la nimic de spus?

Te vei simți-încrezător la petreceri sau evenimente fără să mai fii nevoit să te sprijini de bar și să stai singur/ă cu paharul toată noaptea.

Nu vei mai fi cel/cea care stă singur/ă, cu nasul în telefon și care își verifică e-mailul la fiecare 5 minute.

Este pentru tine?

Te poți gândi la un moment recent din viața ta când te-ai simțit așa?

Când ai văzut pe cineva pe care îți dorești să cunoști, dar nici măcar nu ai încercat …

Când ai ezitat și ai lăsat o ocazie să treacă pe lângă tine …

Poate că este acea persoană minunată care face să îți bată inima când trece pe lângă tine și tu nu știi ce să spui…

Poate că este un potențial mentor, cineva pe care admiri, cineva care te poate ghida și te poate inspira pentru a obține același nivel de succes pe care respectivul deja l-a atins….

Îți dorești să vorbești cu acea persoană, dar eziți. Nu îndrăznești și vocea aceea din capul tău te reduce la tăcere? Sau, MAI RĂU, încerci și, după câteva secunde de conversație jalnică și forțată, celălalt nu știe cum să se scuze și să scape de tine.

Dacă ai fost vreodată la o conferință sau la un eveniment de networking și ai văzut pe cineva pe care admiri și îți dorești să cunoști, ai vrut să vorbești și nu ai făcut nimic, ei bine nu ești singurul/singura.
Sau poate când ai fost vreodată într-o cafenea sau chiar când te plimbai, ai văzut pe cineva după care ți-ai întors capul dar nu ai făcut nimic altceva decât să privești de la distanță… chiar dacă te dezamăgesc, nu ești singurul (a).

Toți am trecut pe acolo. Fiecare dintre noi s-a aflat la un anumit moment în viață într-o situație de genul acesta.

Și știi ce, am trecut pe lângă șansele de a ne schimba viața și pe lângă oameni care ne-ar fi putut îmbunătăți semnificativ viața.

Știi ce e diferit? Ce e special? Persoana care face ceva în legătură cu asta!

Persoana care știe exact ce să spună pentru a-și lăsa interlocutorul să se gândească “Dumnezeule, trebuie să o văd din nou!”

Ești gata să fii acea persoană?

Detalii despre participare

127 Lei

de persoană

  • Early Bird
    Oferta Early Bird este valabilă până la data de 15.11.2018

BONUS

200 Lei

2 persoane

  • Early Bird
    Oferta Early Bird este valabilă până la data de 15.11.2018

Locul se consideră ocupat doar prin achitarea contravalorii workshopului. Simpla înregistrare fără achitarea contravalorii nu asigură participarea la workshop.

Workshopul este susținut de:

Raluca Radu - SuperAchievers

Raluca Radu

High Performance & Mental Trainer

 

Raluca Radu are o carieră de peste 20 ani în Management Executiv și consultanță, carieră pe care și-a construit-o în companii multinaționale, atât în Romania cât și și Belgia.

 

De curând, Raluca alege o nouă provocare și fondează SuperAchievers (www.superachievers.ro) cu obiectivul de a dezvolta și furniza programe de top de High Performance & Mental Training: Peak Performance, Mental Toughness și Fast Lane Skills Mastery, adresate liderilor care vor să fie ”at the top of their game and also at the top of the game”.

Pentru cei care aspiră să atingă un nivel de performanță de top in ceea ce fac și care sunt dedicați propriei creșteri și evolutii Raluca începe din această toamnă un nou proiect, PeopleSmart, care să ofere workshopuri de inteligență interpersonală celor care doresc să își dezvolte cele mai importante competențe necesare în RI 4.0.

Valoarea reală a workshopului

Viața ta socială

se îmbunătățește exponențial, vei deprinde ușurința de a interacționa cu aproape oricine și de a obține o reacție pozitivă.

Înveți

strategii și modalități de a face lucrurile în mod natural și firesc atunci când relaționezi cu oricine îți dorești.

Pui în practică

imediat tot ceea ce ai învațat chiar după ce ai ieșit pe ușa sălii de workshop. Nu mai ai nevoie să citești articole inutile pe net.

Un nou TU!

Dacă alegi să pui în practică pentru a integra cele învățate, acestea vor deveni parte din ceea ce vei face, simți și ceea ce vei deveni, în mod firesc.

Close Menu